DIANALUND
Børne og Ungdomskultur takker af Dianalund

B&U takker af

B&U pigerne har siden 2014 drevet Dianalund Børn & Unge kultur – en undergruppe til Dianalund Udviklingsråd. Formålet med gruppen har været at skabe aktiviteter og arrangementer for børn og unge i Dianalund. Gruppen har siden sin opstart haft masser af spændende foredrag og arrangementer, og har været fulde af gode ideer til events og nye aktiviteter.

Sankt Hans i børnehøjde

B&U pigerne har startet traditionen med Sankt Hans i børnehøjde, som altid er en begivenhed med mange deltagere. Arrangementet er nu givet videre til spejderne i Dianalund, som vil videreføre traditionen med et tidligt Sankt hans bål, hvor selv de mindste kan nå at være med.

Masser af arrangementer og svævebane

Gruppen har indbudt til glaskunst, foredrag om mobning med Peter Mygind, fastelavn, Jacob Rising med ”Værtens vildeste quizshow”, Sebastian Klein´s skøre safarishow, Niarn foredrag om misbrug, Trolle & Tormod, Sebastian Dorset´s Bliv en succes på 60 minutter, mindfulness, rock for børn, foredrag om superkryb, skateevents og meget mere.

En udvidelse af legepladsen i Byparken blev det også til da svævebanen stod klar og kunne indvies.

Man kan sagtens kører to, den kan ikke bære mere end 90 kg

“På Banen”

Men det helt store ønske var at lave en skaterbane til byens unge, og da Sorø Kommune satte helhedsplanen for Dianalund i gang, begyndte drømmen at vokse. I 2017 blev det politisk godkendt at B&U gruppen kunne gå i gang med deres længe ventede aktivitetsområde. Vi kender det nu som ”På banen”. Et område der lokker folk fra mange andre byer til, og som næsten altid er befolket af byens børn og unge. Området kom til at indeholde meget mere end bare en skaterbane. B&U fik også fondet midler til både småbørnslegeplads, multibane, fitness, klatretårn, parkour og legeplads til de mindste.

Hele projektet har krævet mange, mange timer og kræfter og er en meget stor bedrift.

B&U takker af men efterlader sig en masse gode minder, læringstimer og ikke mindst mange timers leg og hygge til alle byens børn og unge i mange år frem.

Vi vil fra Dianalund Udviklingsråd sige tusind tak til B&U pigerne for deres store indsats gennem de sidste 7 år.

Hvis nye kræfter skulle have ideer og lyst til at drive gruppen videre og lave arrangementer eller aktiviteter for byens børn og unge kan DUR kontaktes på formand@dianalund.dk.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed