DIANALUND

Historisk rockkoncert i Multisalen

Der var lagt op til en formiddag i rockens tegn da AB/CD rock fortalte rockens historie på en time.

Efter en intro der ville være alle rockstjerner værdig, hvor bandet introducerede sig selv med deres store bogstaver, blev publikum varmet op med en Lindi Hop, som dansen Rock n’ Roll har sit udspring i.

Det tidligste rock kommer fra blues’en hvorfra der selvfølgelig også kom et par eksempler på. AB/CD orkestret nåede nu frem til den første egentlige rock med “Johnny be good” og “Rock around the clock”.

Så kom 60’erne

Så blev der taget hul på 60’erne, men først skulle vi allesammen lige spille på det fedeste instrument nemlig luftguitaren, hvor alle fik lov og give den gas til de fleste genre indenfor rockmusikken. 60’erne var også årtiet med “Peace, love and understanding” og to fingre i vejret. De to fingre var dog ikke f***-fingre som bassisten Niels foreslog til stort bifald fra publikum.

Smoke on the water

Vi fik nu et blandt andet et Doors nummer og nærmede os nu 70’erne da de sluttede deres medley af med en bid fra Smoke on the Water. Nu var det blevet til at få børnene op og spille det klassiske nummer:

Herefter bevægede vi os videre op i halvfjerserne og stoppede ved et andet ikonisk rocknummer fra Pink Floyds The Wall. Nu var der dømt fællessang hvor først de voksne skulle synge “I skal gøre hvad vi siger”, og børnene svarede “Vi gør lige hvad vi har lyst til”.

Fodboldsang

Koncerten sluttede af med temaet fra The White Stripes – ‘Seven Nation Army’, som i dag bliver brugt som ‘lo lo lo’ sang til fodbold kampe, herefter var der selvfølgelig ekstranummer og præsentation af bandet. En fed rock formiddagsoplevelse i selskab med ca 150 børn og voksne på Holbergskolen i Dianalund.

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed