DIANALUND
Det humoristiske foredrag med Sebastian Dorset og Lise Vestergaard om at blive en succes på 60 minutter

Sebastian Dorset og Lise Vestergaard gav en humoristisk opskrift på succes på 60 minutter

Rådhussalen i Dianalund Borgerhus var fyldt

Hvorfor er det så vigtigt at få succes, hvordan måles succes samt hvad er succes. Disse spørgsmål blev besvaret krydret med en masse komik og små anekdoter fra både Lise Vestergaard og Sebastian Dorset. Sidstnævnte er særligt kendt som standup komiker igennem snart 20 år, med forkærlighed for det lune men også skarpe og aktuelle. Lise Vestergaard har en baggrund som grafisk kunstner (https://www.lisevestergaard.dk/) og foredragsholder.

Definitionerne

Der blev lagt ud med at alle publikummer fik udleveret et rødt og et grønt kort til senere brug. Først fortalte Lise en lille historie om hvordan succes bedst trives, du kan læse historien her: Hvordan kan Ole Henriksen være så glad i låget. Herefter blev der sat flere forskellige definitioner op på hvad succes er for en størrelse, blandt andet kunne man ud fra en af definitionerne læse at succes udtales “syg’se” – kan blive syg af at se? I flere af definitionerne frem gik det samtidig også at der skulle held til for at opnå succes.

Rødt eller grønt

De røde og grønne kort blev brugt til at angive hvad den enkelte mente der adskilte en succesfuld person. Det var her morsomt at se hvordan hovedparten af publikum mente det modsatte af hvad der faktisk viste sig. En succesfuld person, smiler mindre, står med åbne arme og ikke korslagte, afbryder fremfor at vente, holder både øjenkontakt og flakker, og sidst men ikke mindst står den succesfulde person mere stille når de taler eller holder foredrag.

Monologer og fakta

Sebastian tog nu fat på en længere meget morsom monolog om at være motionscyklist og stand up komiker og hvordan det bragte ham frem til at være “for sjov” spinning instruktør for en dag. Der blev herefter fremlagt fakta om hvad der skulle til for at blive succesfuld, dette kan desværre ikke fraviges men det kan godt gøres lidt nemmere, som de kom med 3 gode forslag til til sidst i foredraget:

  • Sammenlign dig ikke med naboen
  • Ha’ små mål (små mål kan føre til store mål)
  • Den bedste succes er den hvor hjertet er med

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed