DIANALUND
Havbiolog Anders Kofoed holdt foredrag om Superkryb på Holbergskolen i Dianalund

Anders Kofoed fortalte om superkryb på Holbergskolen

Lige siden Anders Kofoed var helt lille, har han været fascineret af superheltes superkræfter. Det ærgrede ham dog, at superheltenes kræfter ikke fandtes i virkeligheden. Anders opdagede så senere at mange kryb ude i naturen har de vildeste superkræfter, hvilket var en af grundende til at han blev biolog.

Anders var på Holbergskolen i dag, for at fortælle om disse Superkryb som han kalder dem. Et af dem kan skyde med klister fra en kanon på hovedet, et andet kan ved at prutte nedlægge sine fjender. Et tredje superkryb kan gå i barndom for ikke at dø.

En stor oplevelse

Det var en medrivende oplevelse at se og høre Anders fortælle om sine oplevelser med disse kryb, men også at følge elevernes indlevelse i hans mange fortællinger om Superkrybene.

De to foredrag Anders Kofoed holdt i dag for både indskolingen og mellem trinet samt 8. klasserne, er kommet i stand ved et samarbejde mellem Dianalund B&U Kultur og Holbergskolen.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed