DIANALUND

Velkommen til Dianalund

Du får dette velkomstbrev, fordi du er flyttet til Dianalund. Tillykke med dit valg – du er kommet til en dejlig by med et rigt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder og masser af fællesskab og socialt liv.

Dianalund har et lokalråd, Dianalund Udviklingsråd (i daglig tale kaldet DUR), som arbejder på fortsat udvikling i byen. Det er vigtigt, fordi vi ønsker, at der er aktiviteter, vi kan mødes ved, et rigt foreningsliv, steder at handle, og gør, at vi trives i byen.

I sidste ende betyder det at huspriserne bevarer deres værdi og området forbliver attraktivt at bosætte sig i.

Det er DUR, som har været primus motor for det attraktive område ‘på banen’ med skaterbane, legeplads og multibane samt en scene, hvor der om sommeren er gratis picnickoncerter. DUR har skaffet padeltennis og kunstgræsbane til byen og har stået for renovering af minigolf. Ved flagdage kan du nyde, at byen er pyntet med Dannebrog langs vejene, og en gang om året er der fastelavn for børn og byfest. For bare at nævne lidt af det DUR står for.

Og vi går ikke i stå! Du kan altid finde nyheder og arrangementer osv. på hjemmesiden her, som drives af DUR eller følg vores facebook side Dianalund eller bygrupperne 4293 Dianalund eller Ny 4293 Dianalund. På hjemmesiden kan du også melde dig ind i DUR – eller kontakte bestyrelsen – eller være en del af den. 😊

Når vi ansøger kommunen eller fonde om penge til forskellige projekter, så batter det, at vi kan vise, at vi har et højt medlemstal. Det koster kun 75 kr. om året, så hvis du også vil fortsat udvikling til byen – så meld dig ind lige her og støt Dianalund Udviklingsråd – det DUR.

Endnu en gang velkommen – vi håber du falder til.

Bedste hilsner Bestyrelsen i Dianalund Udviklingsråd

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed