DIANALUND
Alle fem skorstensfejere i Skorstenfejer Sorø

Skorstensfejeren i Sorø

Skorstensfejeren i Sorø
Fulbyvej 4H
4180 Sorø
Find vej

Telefon: 57 84 47 47

Mail: soroekommune@skorstensfejeren.dk

Børge Petersen startede virksomheden Skorstenfejeren i Sorø i 2009 og beskæftiger i dag 4 svende. Vores svende er alle uddannet efter de nyeste teknikker inden for området. Herudover har virksomheden en lærling der selvfølgelig bliver grundigt oplært i alle facetter af faget, og til sidst men ikke mindst en kontordame til at holde styr på alle tidsbestillingerne, det daglige regnskab osv.

Vi vil altid gøre vores yderste for at servicere dig på bedst tænkelige vis. Det gør vi ved hele tiden ved, at være på forkant med udviklingen indenfor skorstenfejerfaget. Vi  sørger blandt andet hele tiden for at alle ansatte deltager i nye kurser indenfor området.

Garanti for kvalitet

Vi er påpasselige med at overholde vores aftaler om tider og priser, samtidig er sikkerhed og kvalitet i udførelsen af vores arbejde vigtigt. Virksomheden er medlem af Skorstensfejrlauget og er dermed underlagt deres kvalitetssikringssystem.

Det betyder, at du er garanteret, at alle lovgivning, regler og krav bliver overholdt samtidig med, at alt bliver udført i højeste kvalitet.

Vi dækker hele Sorø kommune

Med mere end 30 års erfaring som skorstensfejer i Sorø og omegn er Børge Petersen et kendt ansigt i lokalområdet og har serviceret mange forskellige kunder gennem årene. Helt fra den gængse skorsten på enfamiliehuset til store varmecentraler.

Virksomheden har kontrakt med Sorø Kommune om servicering af alle skorstene i hele kommunen. Derfor dækker vi selvfølgelig også fra Ruds-Vedby og Dianalund, over Stenlille og Pedersborg mod Fjenneslev og Broby.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 57 84 47 47 eller 30 65 11 75.

Artikler om Skorstensfejeren på dianalund.dk

Reklamer vist på dianalund.dk

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd