DIANALUND

Nyt showroom med komfortstole i Dianalund Centret

Senior Komfort, som har specialiseret sig i hvilestole og otiumstole, åbner et showroom i Dianalund Centret. Senior Komfort har længe været anerkendt for at tilbyde kvalitetsstole til ældre, og nu kan man så opleve deres sortiment på nærmeste hold. De tilbyder et bredt udvalg af Farstrup-stole, der kan designes og tilpasses individuelt for at sikre optimal ergonomi og komfort.

Ejeren, Mette Lyngeled, er begejstret for at kunne åbne et showroom i Dianalund Centret. “Vi ønsker at tilbyde vores kunder en personlig oplevelse, hvor de kan få rådgivning og vejledning om, hvilken stol der passer bedst til deres behov. Vi er glade for at have fundet et nyt hjem i Dianalund Centret, hvor vi kan nå ud til endnu flere mennesker med vores mission om at tilbyde komfort og livsglæde til ældre.”

Showroomet vil først og fremmest fungere som et sted, hvor kunderne kan prøve de forskellige stole og få personlig rådgivning. Men på sigt vil der også være hyldevarer, som kan købes i butikken og tages med hjem samme dag.

Mette glæder sig til at byde alle velkommen indenfor mandag den 6. marts fra kl. 10 til 16. Showroomet er beliggende mellem Candy World og Krudtuglen, hvor Annika og Lene tidligere havde fodklinik.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed