DIANALUND
Bedemand Haack

Bedemand Haack

Bedemand Haack
Torvet 39a
4293 Dianalund
Find vej
Åbningstider
Mandag 08:30 - 16:00
Tirsdag 08:30 - 16:00
Onsdag 08:30 - 16:00
Torsdag 08:30 - 16:00
Fredag 08:30 - 16:00
Lørdag 08:30 - 16:00
Søndag 08:30 - 16:00
Ellers efter aftale

Telefon: 42 23 99 90

Mail: info@bedemand-haack.dk

Bedemand Haack begravelsesforretning påtager sig alle de praktiske opgaver i forbindelse med et dødsfald, naturligvis i nært samråd med de pårørende og i respekt for afdødes ønsker. I dag er det ikke nødvendigt, at de pårørende medbringer afdødes personlige papirer til mødet med bedemand Haack. Det betyder, at for indsendelse af alle nødvendige papirer til det offentlige, herunder dødsanmeldelsen (fuldmagt til anmodning om begravelse/ligbrænding), skal der blot medbringes afdødes CPR nummer og anmeldelsen. Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse i din e-boks. Derudover er vi behjælpelige med kontakt til graver, præster og kirkekontorer.

Bedemanden kan sørge for:
Læs også: Bedemand Haack
Respektfuld afsked

Som eksamineret bedemand har Jørgen Haack en stor faglig viden og sætter en stor ære i etik, moral, en værdig, nærværende og respektfuld afsked, samt at udføre arbejdet på et højt fagligt niveau.

Priser

På hjemmesiden www.bedemand-haack.dk gøres der meget ud af oplyse alle priser på de ydelser og services Bedemand Haack tilbyder, således det er nemt for pårørende at orientere sig inden de ringer.

Afdelinger

Bedemand Haack har afdelinger i Kalundborg, Sorø, og Dianalund og er din bedemand i Kalundborg, Slagelse, Sorø, Dianalund, Næstved, Holbæk, Roskilde, Høng, Gørlev, Jyderup, Skælskør, Korsør og Ringsted.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd