DIANALUND
Taget af: News Øresund – Johan Wessman

Folkemøde Sorø 2019

Lørdag den 17. august kl. 11.00-17.00 afholdes Folkemøde Sorø for første gang.  Det sker på Store Plads på Sorø Akademi samt på Torvet i Sorø by. Foreninger, lokalpolitikere, lokalråd og dele af erhvervslivet arbejder i disse dage med indhold til debatter om, hvordan vi styrker samarbejdet mellem kommune, virksomheder og civilsamfund.

Book en stand 

Nu kan I komme videre med jeres idéer og ønsker! Brug denne tilmeldingsblanket og gør idéerne til virkelighed: Book en stand på Folkemøde Sorø

Book jeres stand senest den 5. august

Vi opfordrer jer til at dele en stand i partnerskabets ånd, så vi får delt de gode erfaringer og skabt initiativer på tværs af foreninger, institutioner og erhvervsliv. Hvis flere deler stand, er det dog kun én af jer, der skal bestille standen.

De oplysninger, som I giver om indholdet på standen, vil danne grundlag for formidlingen af det færdige program.

Vigtig info om kvitteringsmail

Når I har gennemført bestillingen af en standplads, modtager I ikke automatisk en kvittering på mail. Når bestillingen af standen er gennemført, kan I klikke på ”Åbn kvittering”. Den åbner en PDF, som kan printes eller gemmes på computeren.

I vil senest den 12. august få en opfølgende mail med praktiske detaljer som opsætning og nedtagning af stand, affald m.m.

Fotografi: News Øresund – Johan Wessman

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed