DIANALUND

Festligt modeshow til fødselsdagen i Dianalund Centret

Dianalund Centret fejrede traditionen tro fødselsdag den første weekend i september. Der var igen i år lagt op til en forrygende fest med Brandbiler fra Ruds Vedby, Gratis Pølsevogn og et stort og festligt Modeshow om fredagen.

Brandbilerne viste lige at sirenerne virkede da de kørte. Der var ikke mere tilbage i Pølsevognen, hvorfra der blev langet 450 pølser over disken og der var blevet meldt udsolgt til modeshowet dagen inden.

Efterårets kollektioner

Ligesom sidste år var Modeshowet en fremvisning af efterårets kollektioner der bliver forhandlet af Frøken Finesse, Oline, Gelinde, Skoringen og Hr Tøj. Nyt Syn havde taget smarte briller og solbriller samt smykker med. Vintage Life der som noget nyt er begyndt at forhandle Kimonoer havde taget et udvalg af disse med til showet.

Alle publikummer fik også en stor Goodiebag med lækre ting fra næsten alle butikkerne i Centret og i pausen, havde Henrik Slagter tryllet en let anretning, som blev serveret med et glas vin og en vand.

Lokale modeller

En stor del af modellerne var butiksindehavere enten fra den butik de viste tøj fra eller fra andre butikker i Centret. Hr Tøj og Olines modeller var dog udefra. Men uanset hvor modellerne kom fra, var det en sand fornøjelse at opleve glæden og begejstringen fra dem alle, når der blev vist tøj, sko og tilbehør frem til musik det var svært at sidde og stå stille til.

Efter selve showet var der lodtrækning blandt billetterne om forskellige præmier fra butikkerne i centret. Modeshowet blev igen i år en stor succes hvor alt gik op i en højere enhed, med fejende flot tøj, god musik og den fineste sensommeraften.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed