DIANALUND

Gelinde

Gelinde
Torvet 13
4293 Dianalund
Find vej
Åbningstider
Mandag 09:30 - 17:30
Tirsdag 09:30 - 17:30
Onsdag 09:30 - 17:30
Torsdag 09:30 - 18:00
Fredag 09:30 - 18:00
Lørdag 09:30 - 14:00
Søndag Lukket

Telefon: 32 13 99 99

Mail: gelindedianalund@outlook.com

Modetøj til kvalitetsbevidste kvinder

Hos Gelinde har de mærker af høj kvalitet, som selvfølgelig følger de seneste trends. Har du brug for ny inspiration eller hjælp til din personlige stil, står pigerne i Gelinde klar med råd og vejledning. Her finder du smart modetøj til både hverdag og fest. De fører tøj i størrelse 34-56, så alle kan blive klædt smart på i flotte nye styles.

Butikken ligger centralt i Dianalund Centret med 2 indgange, en fra Nettotorvet og en for enden af den midterste Center indgang.

Stort udvalg af lingeri, badetøj, nattøj og strømper

I Gelinde finder du et bredt udvalg af lingeri fra Triumph, Femilet og Trofé i flotte modefarver, samt et udvalg af nattøj fra eksempelvis Trofé og Brandtex. De fører et smart udvalg af badetøj fra bl.a Wiki og Trofé. Skal du bruge strømpebukser, har de smarte modeller fra Decoy.

God og professionel service med et smil

Det har høj prioritet for Gitte og Anne, at yde den bedste service og finde lige det, der passer til dig. De står altid klar med smil til at råde og vejlede dig, hvad enten du skal have nyt tøj, nye accessories, et nyt smykke eller nyt lækkert lingeri. Hvis du skal bruge en gave, er de også behjælpelige med, at finde frem til det helt rigtige til modtageren og selvfølgelig bytter de med et smil. Derudover kan du købe et gavekort til butikken, der bliver pakket smukt ind.

Undertøj og strømper

Bælter

Jakker/frakker

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd