DIANALUND

Skoringen

Skoringen
Torvet 11 A
4293 Dianalund
Find vej
Åbningstider
mandag 09.30–17.30
tirsdag 09.30–17.30
onsdag 09.30–17.30
torsdag 09.30–18.00
fredag 09.30–18.00
lørdag 09.30–14.00
søndag Lukket

Telefon: 62 26 41 60

Mail: dianalund@skoringen.dk

Charlotte Hjerpsted er ejer af Skoringen i Dianalund. Butikken blev startet 1. marts 1978 af Charlotte’s mor Inga Hovmand. Charlotte har selv været i butikken siden 2001 efter at være blevet udlært i Skoringen i Holbæk. Skobutikken har haft samme lokale i Dianalund Centret siden starten i 1978. Da butikken åbnede var det en selvstændig skobutik, uden tilhørsforhold til en kæde, siden blev butikken først en del af De Grønne Skobutikker, derefter en del af  Zjoos i 2008 og overgik til at blive en del af Skoringen i 2016.

Forsøger at dække hele familiens behov

Ideen bag skobutikken har altid uanset navn været, at dække hele familiens behov for sko igennem livet. Ud over at favne hele familien, er det også vigtigt for Charlotte, at en by som Dianalund med mange sociale institutioner og dermed kunder med  særlige behov for fodtøj, kan handle i butikken, derfor har Skoringen Dianalund et stort udvalg af sko til netop den kundegruppe.

God service frem for nethandel

Charlotte og hendes faste medarbejder Mona Christensen lægger stor vægt på, at give en god service og finde frem til lige netop de sko der passer deres kunder. Udover Charlotte og Mona er Line Jensen tilknyttet butikken på ca 25 timer om ugen

Disse mærker føres blandt andet i butikken

Adidas
b&CO
Birkenstock
Bisgaard
Bundgaard
Crocs
Cult
ECCO
Fila
Gabor
Geox for børn
Glerup
Green comfort
Havaianas
Hummel
Jana Softline
Kool
Legero
Marco Tozzi
Merrell
Mia Maja
New Balance
Nordic Softness
Odiin
Puma
Rieker
Rohde
Sanita
Skechers
Skofus
Steve Madden
Superfit
Tamaris
Tommy Hilfiger
Viking
Zarary

Sockwell, Aetrex og imprægnering

Udover det brede sortiment i sko forhandler Skoringen i Dianalund også Sockwell kompressionsstrømper, der har en lækker kvalitet, giver god støtte, men ligner ikke ordinære kompressionsstrømper. Du kan også få taget mål af dine fødder, så du kan få lige det indlæg der passer dig bedst, der gøres på Aetrex maskinen. Du kan også få imprægneret dine sko miljøvenligt, mens du venter.

Accessories

Skoringen i Dianalund fører også flere forskellige accessories i form af bælter, tørklæder og tasker blandt andet fra ThreeM og Bagfocus.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd