DIANALUND

E-dur relancere sig selv

Efter at have ligget lidt stille de sidste par år, dog med et rigtig fint intromøde den 23. april sidste år, vil styregruppen i E-dur bestående af Henrik Jensen, Klaus Larsen, Nicholai Hellested Hansen og Henrik Oscar Henriksen gerne i gang igen og de starter med et arrangement på Kragerup Gods hvor godsforvalter Olav Ellegaard Ditlevsen vil vise rundt på bedriften og fortælle om Kragerup Gods historie og hverdag.

Se mere her: Tag med EDUR på Kragerup Gods

Der er udsendt mail til alle tidligere medlemmer af EDUR, hvor man opfordres til at blive medlem igen og deltage i det lokale erhvervsnetværk. EDUR ønsker at erhvervslivet står sammen om byen, og at samle virksomhederne i Dianalund i et netværk, hvor medlemmerne kan udvikle relationer.

Styregruppens medlemmer

Bliv medlem af EDUR

Du kan blive medlem af EDUR ved at skrive dine firmaoplysninger og telefonnummer til: edur@dianalund.dk., så kontakter de dig hurtigst muligt.

Du kan også hente blanket til indmeldelse her: EDUR kontigent 2024

Egen hjemmmeside

EDUR har fået deres egen hjemmeside på www.edur.dk, hvor du kan læse meget mere om hvem styregruppen er, finde arrangementerne og se hvem der er medlem.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed