DIANALUND

Wafande og Mek Pek kommer til Filadelfia for patienter og pårørende

Stort arrangement i festsalen på Filadelfia

Mandag den 12. februar er International Epilepsidag – en begivenhed, som Filadelfia for første gang markerer. Den røde tråd på dagen er musik. Dagen begynder med morgensang. Kl. 10.30 giver Wafande koncert i festsalen. Patienter, brugere af bo og dagtilbud, pårørende og medarbejdere er blandt publikum til den festlige start.

Med kæmpe hits og glade personlighed vil Wafande få smilene frem, og mange kan sikkert synge med på sangene som ’Uartig’ og ’Gi mig et smil.’ Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande efter flere sæsoner som coach på tv-programmet Voice Junior.

– Den Internationale Epilepsidag hjælper med at sætte fokus på en hjernesygdom, som ikke har så stor opmærksomhed, og det selvom 1 % af befolkningen har sygdommen. Vi er meget glade for at Wafande kommer og markerer dagen sammen med os. Vi er samtidig også glade for Epilepsiforeningens gave som er Mek Pek der underholder samme dag på Epilepsihospitalets Børneafdeling, fortæller adm. direktør Jens-Otto S. Jeppesen.

Mek Pek kommer med Onkel Tot

Mek Pek tager sin Onkel Tot (Mads Fogt fra Habbasutterne) med på guitar og kor. Alle børn kan glæde sig til et musikalsk og humoristisk show, som er bygget op over sangene fra Åh Abe-pladerne og Mek Peks egne cd’er. Det hele krydres med historier og sjove anekdoter.

Foredrag om epilepsi og musik

Hjernens funktioner påvirkes af musik, der kan skabe stemning og støtte læring. Lektor Bjørn Petersen fra ’Musik in the Brain’, Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium forsker i musikkens indflydelse på hjernen. Han kommer også og holder foredrag om epilepsi og musik på Filadelfia på dagen.

Det samlede program er

Kl. 10.30

Wafande giver koncert. Store Sal

Kl. 13-14.30

Foredrag for patienter og pårørende af lektor Bjørn Petersen, fra ’Music in the Brain, Aarhus Universitet/Jysk Musikkonservatorium

14.30-15.30

Nærradiofonien vises i gæstekantinen

Kl. 16-16.40

Mek Pek spiller og underholder på Børneafdelingen

 

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed