DIANALUND
poul og paw støtter op om en drøm

Poul og Paw støtter op om en drøm

Et dybt engageret borgerinitiativ

Vi, Poul fra Skelbæklund og Paw fra Højvang, har valgt at støtte op om det arbejde der er lagt i, at realisere drømmen om det store aktivitets- og fritidsområde “På Banen” i hjertet af Dianalund. Vi gør det fordi uden frivillige kræfter, ville denne drøm aldrig være kommet så nær sin opfyldelse.


Så tæt på målet – vi skal stå sammen nu

Det er så tæt på nu, der mangler kun 250.000 kr. altså 6 % af det samlede beløb på 4,2 million kr. Den resterende del af projektet kan dog først sættes i gang, når alle penge er samlet ind grundet bevillingsregler fra fondene.

Det er her, at vi som borgere og erhvervsdrivende kommer ind i billedet, hvis vi står sammen nu, kan vi hjælpe de initiativrige borgere, der har arbejdet for, at denne drøm kan blive til virkelighed i Dianalund med at komme i mål. Som erhvervsdrivende kan vi bidrage med et sponsorat (Brev til de Erhvervsdrivende), som borger i Dianalund kan vi også støtte op med et økonomisk bidrag (læs mere nederst i artiklen).

Men mindst lige så vigtig er det, at vise at vi står stærkt sammen i Dianalund, dette viser vi ved at støtte op om DUR (Dianalund Udviklingsråd), derfor hvis du ikke allerede er medlem af DUR så kan du blive det her for blot 75 kr. om året. Bliv medlem her

Privat økonomisk støtte til “På Banen”

Hvis man som privat ønsker at støtte op om projektet økonomisk, kan beløbet overføres til følgende konto nummer:
Registrerings nr. 9883
Konto nr. 0000224865

Herefter sendes en mail til bukultur@dianalund.dk hvori navn og beløb noteres, når projektet bliver realiseret vil dit navn stå på sponsorskiltet.

Du kan læse meget mere om aktivitetsområdet lige her Aktivitetsområdet “På Banen”

Mange hilsner fra
Poul og Paw

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed