DIANALUND
Henriette-fosgerau-ny-formand-for-dianalund-udviklingsraad-header

Ny formand for Dianalund Udviklingsråd

Louise ringede til Henriette

Louise Sjøberg har været formand for DUR i 3 1/2 år og har valgt efter at have fået nyt job i Sorø kommune at trække sig. Louise ringede nu til Henriette, for at fortælle om sin beslutning og snakke med Henriette om hvem hun mente, der kunne være et godt valg til at overtage formandsposten. De var begge enige om at det ville være godt med lidt yngre kræfter på den position, men det kom bag på Henriette at det var hende der var i tankerne.

Mange jern i ilden

Henriette er i gang med en lederuddannelse ved siden af sit job som teamleder, og havde derfor valgt at trække sig som ungdomsformand i Dianalund Fodbold for at få mere tid. Det lå derfor ikke i kortene at hun skulle være formand, men hun tager nu stafetten op og fortsætter alt det gode arbejde DUR står for.

Henriette har ikke som sådan noget enkeltprojekt under DUR hun særligt brænder for. Det er mere DUR som helhed alle de forskellige grene som Udviklingsrådet bevæger sig ud af. Hun glæder sig til at tage fat på arbejdet og komme videre med de mange projekter sammen med den nye bestyrelse.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed