DIANALUND
Nu kommer der håndsprit i idrætshallerne i Dianalund

Nu kommer der håndsprit i hallerne

Det sker efter, at flere foreninger har henvendt sig til Sorø Kommune og efterspurgt bedre muligheder for at efterleve Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til især håndhygiejne.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Bo Christensen, siger:

– Først og fremmest vil jeg gerne rose foreningerne for at tage et stort ansvar for at følge myndighedernes retningslinjer i forbindelse med deres aktiviteter. Jeg oplever et foreningsliv som er meget optaget af at bidrage til, at vi som samfund kommer godt gennem coronatiden igennem at have nogle gode fritidsaktiviteter at mødes om, samtidig med at vi tager de hensyn, der skal tages. Vi har lyttet til foreningers ønsker om bedre muligheder for at spritte hænder på vej til og fra aktiviteterne, og derfor bliver der nu etableret dispensere. 

Formand for Teknik- og Miljøudvalget, Jens Nygaard, siger: 

– Vi følger udviklingen nøje og vurderer behovet løbende. Der bliver arbejdet på at skaffe håndfri dispensere, ligesom behovet for at opsætte dispensere i nogle af de mindre sale og lokaler løbende vil blive vurderet.

Det er fortsat foreningernes egen opgave at sørge for sprit, afstand mv. i forbindelse med foreningsaktiviteterne. Sorø Kommune opfordrer foreningerne til løbende at følge med i anbefalingerne fra både Sundhedsstyrelsen og specialforbund og landsorganisationer.  

Artikelbillede: Hand photo created by lifeforstock – www.freepik.com

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed