DIANALUND

Mette og Ulrik udlejer moderne boliger i Dianalund

Det gamle nervesanatorium i Dianalund, som blev opført i 1928, og som sidenhen har huset både psykiatrihospital og flygtningecenter for Dansk Røde Kors, har gennemgået en større forvandling og står nu som Dr. Sells Park og huser attraktive lejeboliger på den naturskønne grund. Selvom det er gået stærkt siden årsskiftet med at leje boligerne ud, er det stadig muligt at få fingrene i en af de nyopførte energivenlige lejligheder alle med nye hårde hvidevarer.

Eksempler på lejeboliger i Dianalund

Moderne 4-værelses lejlighed i Dianalund

DR. SELLS PARK 49 2. TV,
4293 DIANALUND

LEJE PR. MD.9.900 KR.
AREAL104 M2
VÆRELSER4

UDLEJET

DR. SELLS PARK 47 1. 1.,
4293 DIANALUND

LEJE PR. MD.8.895 KR.
AREAL95 M2
VÆRELSER4

UDLEJET

DR. SELLS PARK 47 ST 1.,
4293 DIANALUND

LEJE PR. MD.8.995 KR.
AREAL95 M2
VÆRELSER4

UDLEJET

DR. SELLS PARK 49 ST MF,
4293 DIANALUND

LEJE PR. MD.9.650 KR.
AREAL95 M2
VÆRELSER4

UDLEJET

DR. SELLS PARK 49 1 MF,
4293 DIANALUND

LEJE PR. MD.9.650 KR.
AREAL95 M2
VÆRELSER4

UDLEJET

KOLONIVEJ 15 A 2 14,
4293 DIANALUND

LEJE PR. MD.8.600 KR.
AREAL125 M2
VÆRELSER4

Totalrenovering

Det er nærmest kun selve bygningens ydre der er bevaret, mens man indvendig har gennemført en totalrenovering af den gamle ejendom, lagt nye varmesystemer ind overalt og opdateret alle ydervægge og vinduer så de lever op til dagens standarder for lavenergi.

Alle lejlighederne ligger med kig lige ud til det store parklignende område og der hører både depotrum og parkeringsplads med til alle lejlighederne. Lige uden for Dr. Sells Park ligger Tersløse Bøgeskov, der som navnet indikerer er en stor flot bøgeskov.

Tholstrup & Moldt

Bag virksomheden Tholstrup & Moldt står makkerparret Ulrik Tholstrup og Mette Moldt Mathiesen, der begge har specialiseret sig i boligudlejning.

Mette er født og opvokset i Sønderjylland, men har boet i København i snart 11 år. Hun har en professionsbachelor i finansiering og ejendomsmægleruddannelsen samt erfaring med salg og udlejning af boliger.

Ulrik er født og opvokset på Frederiksberg og har en uddannelse som finansiel rådgiver fra Danske Bank og som ejendomsmægler. Han har stor erfaring med finansiering, lån og værdiansættelse på baggrund af sine tidligere jobs i både finans- og ejendomsbranchen.

Læs mere om dem her: Tholstrup & Moldt

Ulrik Tolstrup og Mette Moldt Mathiesen

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed