DIANALUND
En glad formand for bestyrelsen i SuperBrugsen i Dianalund

En meget glad formand for bestyrelsen i SuperBrugsen

Det var en af de bedste mails, jeg som formand har fået i lang tid, da jeg den 10. Januar 2017 fik nyheden fra Flemming Møller, Udviklingschef i Coop. Her kunne han med glæde fortælle, at nu var SuperBrugsens flytte-og moderniseringsplaner i Dianalund godkendt af Coops direktion.

Vi har i bestyrelsen igennem flere år været i tæt kontakt med bl.a. Coop’s udviklingsafdeling, direktion med flere, for at gøre opmærksom på behovet for en ny og større SuperBrugs.

Godt for hele Dianalund og omegn

Det er derfor helt fantastisk nu, at stå med denne positive melding. Det bliver så godt for hele Dianalund og omegn, at der kommer til at ske denne tiltrængte modernisering og ombygning af både SuperBrugsen og Netto. Det vil løfte hele Dianalund Centret og give os borgere en unik mulighed for at nyde at handle lokalt i nye velassorterede dagligvarebutikker. Der er ingen tvivl om, at vi langt ind i fremtiden vil nyde godt af et velfungerende Center med mange specialbutikker og så medlemmernes egen nye moderne SuperBrugs.

Jeg er samtidig så utrolig glad på SuperBrugsen personales vegne. De fortjener virkeligt et skulderklap for deres udholdenhed. På trods af den meget nedslidte butik, så er der stor fokus på service, smil og arbejdsglæde. Det er jeg sikker på ikke bliver mindre, så jeg glæder mig til at følge hele processen med det forestående byggeri.

At alt dette sker nu matcher fint med den byfornyelse og byforskønnelse, der i DUR regi’ arbejdes hårdt og målrettet med, i forhold til Helhedsplanen for Dianalund.

Så jo, jeg er en glad formand, som ser positivt på fremtiden.

Kærlig hilsen

Bente Riis

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed