DIANALUND

Man får julelys i øjnene

Så blev det endelig jul igen – og endda en tidlig en af slagsen med juletræstænding på Sorø Torv allerede den 19. november.

Der er igen i år kommet hyggespredende julebelysning i både Sorø, Stenlille og Dianalund, men der er dog kortet ned i det tidsrum hvor lysene er tændt. Sorø Kommune mener ikke, man kan lade julebelysningen stå og brænde i de perioder af døgnet, hvor der alligevel få borgere til nyde belysningen. Det vurderes energisituationen for alvorlig til.

Men julelys skal der til og de vil være tændt i perioden fra kl. 6-9 og 15-20 i Sorø og Stenlille. I Dianalund brænder julebelysningen en time længere – frem til kl. 10 – om formiddagen. Det er dog kun på Dianalund Centret.

Sorø Kommune vil gerne takke Stiftelsen Sorø Akademi for at donere juletræet til Sorø Torv og Bygma for at stå for transport af træet.

Derudover sendes der en tak til Sorø Handel & Service, Sorø Julefond, Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening, og Dianalund Centerforening for det store arbejde, der igen i år er blevet lagt i at gøre Sorø Kommune juleklar.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed