DIANALUND

MÆ RK Dianalund er i gang

Efter at have udskudt det et helt år på grund af Corona, fik folkene bag MÆ RK Dianalund igen mulighed for at sætte MÆ RK-ugen i gang igen. Og det starter godt ud med, at præsentere en del af de fritidsaktiviteter der er mulighed for i Dianalund

Sport og fritid På Banen

På Banen ved scenen kunne man finde Dianalund Fodbold og DIF Motion hvor det blandt andet var muligt at spille fodbolddart. Ovre bag Borgerhuset havde Håndboldklubben og Badmintonklubben taget opstilling. Her viste man hvor svært det kan være at spille badminton udendørs. Det er også derfor man forsøger at få samlet penge ind til Padeltennis baner, der spilles udendørs og er ligeså nemt at starte med som badminton.

Læs mere: Vil du være med til at få Padeltennis til Dianalund

Ved skatebanen havde KFUM Spejderne og De Grønne Pigespejdere stillet op, her kunne man se hvad man laver som spejder og selv stege en pandekage stegt bål.

Hobbies i Borgerhuset

I den gamle byrådssal havde Frank Nordahl udstillet sin trækunst og Annette Raaschou van der Star udstillede sin glaskunst. Her var også udstilling af nogle af de ting der bliver produceret i Oasen.

Sport i Centret

I Dianalund Centret viste forskellige sportsgrene fra Dianalund Idrætsforening (DIF) hvordan det disse blev udøvet på Alditorvet og Sorø Taekwon-Do lavede opvisning på PULS torvet. Fra DIF viste man blandt andet Bowls som er et spil, hvor målet er at rulle skævt vægtede eller lidt asymmetriske kugler, kaldet Bowls, nærmest til en noget mindre hvid eller gul kugle kaldet JACK. Der spilles Bowls, Floorball og Dart på elektroniske skiver hver onsdag fra 9-12 i Elmegårdshallen.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed