DIANALUND

MÆ RK Dianalund 2020 – Invitation til opstartsmøde

Kære Dig der har interesse i at være med til at skabe en fantastisk MÆ RK Dianalund 2020, det er nu, vi skal i gang med planlægningen.

I år falder Grundlovsdag i samme uge som 2. pinsedag, MÆ RK ugen er derfor fra d. 2. – 5. juni 2020. Det betyder, at vi har 4 dage med forskellige interesser og festen holder vi efter grundlovstalerne. Nu skal vi til at planlægge dagene og det er her vi gerne vil have dig med.

Vi har en hobbydag, en idrætsdag, en kulturnat og selvfølgelig Grundlovsdagen med stor fest om aftenen. Hvad vil du byde ind med og hvem skal vi ellers have med? Dette er nogle af de spørgsmål vi gerne vil drøfte med jer på opstartsmødet.

Du inviteres derfor til møde:

Onsdag d. 26. februar 2020 kl. 19.00 til 21.00.
Borgerhuset lokale 3

Vi håber at høre fra dig, både hvis du kommer, men også hvis du ikke har mulighed for at være med til dette møde men stadig gerne vil være med til at lave en mindeværdig MÆ RK Dianalund 2020. Det kan også være, at du kender en, vi også skal invitere, det vil vi også gerne høre om.

Vi glæder os til en fantastisk MÆ RK uge i jeres selskab…

Med venlig hilsen Grundlovsudvalget
Martin, Jacob, Merete og Louise.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed