DIANALUND

Kunstgræsbanen blev indviet med maner

Der er blevet stemt dørklokker og holdt et utal af møder, med både politikere, embedsfolk og fodboldklubberne i Ruds Vedby og Stenlille, og nu står den her så endelig. Kunstgræsbanen der startede som en drøm for snart 4 år siden mellem et par oldboysspillere, står nu færdig og klar til indvielse.

Takketalerne

Formanden for fodboldklubben Karin Dam Pedersen, startede talerækken der blev efterfulgt af borgmester Gert Jørgensen og udvalgsformand Jørgen Larsen der begge takkede for den massive lokale opbakning, Jørgen Larsen fortalte samtidig hele baggrundshistorien. Louise Sjøberg, formand for Dianalund Udviklingsråd, fortsatte med at konstatere at denne bane er blevet til, netop på grund af det store lokale sammenhold. Lasse Røhmann, formand for DIF hovedbestyrelse, sluttede af med at takke os alle, idet alle er med til at støtte ved at støtte det lokale erhvervsliv og deltage i de forskellige arrangementer der har været undervejs op til realiseringen af kunstgræsbanen.

Den første kamp

Jørgen Larsen satte den første kamp i gang mellem to hold fra U9-U11 pigerne i Dianalund IF, Aldrig havde de haft så mange tilskuere til deres kamp, hvilket ifølge en af spilerne gav lidt sommerfugle i maven.

Måltavle og spillerbokse

Alle pengene til kunstgræsbanen var samlet sammen med 1,5 mio. fra Sorø kommune 650.000 fra DUR, 400.000 fra hver af klubber i Ruds Vedby og Stenlille og ikke mindst 1,15 mio. i sponsorater fra erhvervsliv og private. Heri var der dog ikke til måltavle og spillerbokse, så endnu en indsamling gik igang og det varede ikke længe før de 85.000 var samlet sammen. Desværre nåede måltavlen og spillerboksene ikke at blive klar til indvielse men vil blive eftermonteret i starten af denne uge.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed