DIANALUND

Køb fyrværkeri i Dianalund Centret hos Krudtuglen Basmo

Lasse fra Bog og Ide

Lasse Kær Krogh Nielsen er til daglig ekspedient i Bog og Ide i Dianalund, han har de sidste tre år solgt fyrværkeri fra Bog og Ide, der ikke har valgt at have salg af fyrværkeri i år. Da Lasse altid har været meget interesseret i fyrværkeri, valgte han selv at stå for salg af fyrværkeri i år. Dette foregår i Partex gamle lokaler i Dianalund Centret. Lasse er derudover startet i lære som fyrværker, han glæder sig meget til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige fyrværkeri.

Åbningstider

Butikken har åbent onsdag til lørdag fra 10:00 – 18:00 og nytårsaften fra 9:00 – 15:00.

Navnet på den nye butik er Krudtuglen Basmo

Krudtuglen Basmo sælger et kæmpe udvalg af nytårskrudt, som er med til at gøre din nytårsaften endnu mere festlig. Der er alt lige fra hundepropper og heksehyl over raketter og fontæner til batterier med 25, 40 og helt op til 162 skud. Butikken har også et meget stort udvalg, i hvad du skal bruge til at pynte op til den store fest med serpentiner, bordbomber og andet spas.

Champagne, cigarer og hatte

Ingen nytårsaften uden champagne, og det klarer Krudtuglen Basmo selvfølgelig også i flere prisklasser og flotte flasker. Butikken fører også et stort udvalg i hatte og andre former for udklædning. Derudover er der også et mindre udvalg i cigarer.

Hjemmesider og facebook

Du kan følge med i tilbud og konkurrencer på Krudtuglen Basmos hjemmeside og facebookside. Det er allerede nu muligt at gå ind på Royal Fireworks hjemmeside og forudbestille dit nytårsfyrværkeri. Her er har du også mulighed for at se små film af, hvordan de forskellige batterier og raketter ser ud når de bliver fyret af.

 

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed