DIANALUND

Klar, parat – “På banen”

Populær skaterbane

Som mange måske har bemærket, er arbejdet i fuld gang på det store aktivitetsområde “På Banen”. Skaterbanen, som FSR Beton har arbejdet på i ca. 4 uger, er støbt færdig. Banen er blevet taget fantastisk godt imod og bliver allerede flittigt brugt af både skatere, løbehjuls- og rulleskøjteentusiaster. Fjernelse af hegnet afventer de sidste godkendelser, alting tager dog desværre lidt ekstra tid i ferieperioden.

Parkourbanen

Opførelse af parkourbanen er netop begyndt, på dette område bliver der rig mulighed for, at alle kan boltre sig, hvad end det er for at træne parkour, eller om man blot ønsker at hænge på hovedet. Parkour består i alt sin enkelthed i, at bevæge sig i de omgivelser man er til stede i. Altså at bevæge sig fra A til B hurtigt og effektivt, udelukkende ved brug af egen krop. Parkourbanen forventes færdigbygget i slutningen af august måned.

Fitnessområde

Samtidig med at parkourbanen bliver sat op, bygges også fitnessområdet hvor det bliver muligt at dyrke mange former for fitness. Fitnessområdet forventes at stå færdig i slutningen af august.

Multibanen og scenen

Efterhånden som de pavillioner, der huser Lundebos beboere midlertidigt, bliver fjernet, vil først opsætningen af multibanen gå i gang og til sidst vil scenen blive etableret hen i mod hjørnet af ventemøllevej og daginstitutionen Ventemøllegården.

Multibanen vil ligesom de øvrige områder kunne benyttes af børn og voksne i alle aldre og efter formåen. Det er stadig lidt uklart hvornår de sidste pavillioner vil blive fjernet så scenen kan færdiggøres, men multibanen vil sansynligvis stå klar i midten af september. Der håbes på at scenen kan stå færdig omkring midten af oktober eller starten af november.

Opvisning og indvielse

Dianalund B&U Kultur der står bag indsamlingen af midlerne til – og oprettelsen af Aktivitetsområdet “På Banen”, fortæller at de i forbindelse med indvielsen er i gang med at forsøge at arrangerer opvisning ved professionelle skatere og Calisthaenics/parkour udøvere som efterfølgende vil undervise i hvordan banerne kan bruges. Husk at følge med på deres facebookside: facebook.com/bogukultur

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed