DIANALUND

Juniorspejderne på tømmerflådetur

Juniorspejderne fra KFUM-spejderne i Dianalund (Ludvig-Holberggruppen) var i første weekend i maj på tømmerflådetur på Susåen. 
Spejderne har brugt vinteren på at fabrikere udstyr til tømmerflåden. De har lavet cykeldrevet propel, årer, åregafler og ror.

Turen startede fredag aften, hvor tømmerflåden blev bygget. Efter en meget kold nat med både regn, hagl og torden, fik spejderne varmen, da de fik lavet det sidste på tømmerflåden lørdag morgen og ved middagstid blev tømmerflåden søsat og så gik turen ned ad Susåen. Turen var ikke uden forhindringer, da vandstanden på trods af nattens nedbør stadig var lav, hvilket gjorde at tømmerflåden gik på grund nogle steder.

Kold nat

Lørdag aften lagde de til ved Kongsgården og der blev spist og hygget og så var spejderne grydeklar til endnu en MEGET KOLD nat.

Da spejderne søndag morgen fik hugget hul på isen i mælken, kunne der spises kold morgenmad og så fortsatte eventyret videre ned ad Susåen. Turen sluttede ved Munkedamshuset, hvor tømmerflåden blev skilt ad og taget med hjem sammen med alle de meget trætte spejderne, der var blevet nogle oplevelser rigere.

Hvis man har lyst til at blive KFUM-spejder i Ludvig-Holberggruppen i Dianalund, kan man kontakte gruppeleder Louise Bang-Jensen på tlf. 61706071.

Se også: KFUM-spejderne Dianalund

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed