DIANALUND

Fødseldag og folkemøde

Dianalund Centret havde disket op med fem meter lang lagkage, for at fejrer deres fødselsdag. Der var mange gode tilbud i butikkerne og masser af forskellige små konkurrencer blandt andet gavefiskeri, flødebollekastning og bogstavjagt. Skoringen havde fået besøg af deres maskot der delte slik ud til børnene.

TA Ures Stine havde valgt dagen til at præsentere hendes egen kollektion af smykker “Pynt” i butikken. Du kan se et billede længere nede i artiklen eller finde dem på Instagram “Pynt”.

Skakklubben havde i dagens anledning taget deres skakbrædder med ned ved det storeskakbræt og der blev spillet på livet løs.

Børnetivoli og Futte

Udenfor var der fuld gang i karrusellen, hoppeborgen og det var også muligt at prøve kræfter med en rodeotyr. Derudover var der gratis popcorn til børnene.
Torvetspølser havde sat en hel pattegris over på grillen, denne kunne man købe et stykke af og spise den under det store opsatte telt, til den hyggelige livemusik.

Folkemødet

Alle de politiske partier der stiller op til kommunalvalget den 21. november, var kommet og fortalte om hver deres måde at løse de kommende kommunalpolitiske problemer. Samtidig havde kirkerne i Dianalund, fagforeningen FOA og Dianalund UdviklingsRåd (DUR) også fundet vej.

Spørgsmål til politikerne

Kl 13.30 blev det muligt for de politiske partier at præsenterer sig selv på 30 sekunder, hvorefter alle fremmødte fik lejlighed til at stille spørgsmål til politikerne. Formand for DUR, Louise Sjøberg stillede spørgsmål til politikerne om hvad der er af tanker for at styrke den offentlige transport til og fra Dianalund. Alle var bredt enige om at offentlig transport er en nødvendighed men samtidig meget dyrt pr. bruger at drive, derfor bør der ses på alternativer. Lige nu og her blev man opfordret til i højere grad at benytte sig af FlexTrafik  samt den kommende cykelsti fra Bromme til Tersløse. Følg med her på Dianalund.dk, hvor der vil komme mere info omkring, hvordan du kan bruge FlexTrafik).

Herefter blev der spurgt til hvordan man bedst sikre unge en uddannelse i kommunen, hvor forslagene gik på at lærerpladsområdet skulle styrkes, skolehjem samtalerne skulle handle mere om hvilken uddannelse man ville have efter folkeskolen og til sidst blev foreslået at man styrker indsatsen på børneområdet allerede fra fødsel og på den måde hjælper til at skabe en tryg opvækst med opbakning og støtte og på den måde hjælper de unge til at være rustet til at påbegynde en uddannelse.

Der blev ikke stillet spørgsmål til den kommende omfartsvej rundt om Tersløse.

Der blev herefter spurgt til hvornår man vil gøre noget ved de dårlige vejforhold der er i selve Dianalund, hvortil der ikke rigtig kom noget konkret svar, men en konklusion på at der desværre ikke er penge til alt det der kunne ønskes.
Vi i Dianalund må jo så ønske os til jul (eller til kommunalvalget) at der findes lidt penge til at lappe vores efterhånden noget ramponerede veje 😉

Det har været en rigtig hyggelig dag med godt vejr og stort fremmøde, både til fødselsdagen og folkemødet.

 

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed