DIANALUND

Flagalleen søger foreninger eller klubber

Dianalund Udviklingsråd havde rullet de tre nye trailere frem til udstilling foran Dianalund Centret på en flot, klar og solrig januar lørdag. Her kunne alle tage dem i besigtigelse og kigge nærmere på hvordan de fungerede. Trailerne er indkøbt i den størrelse, så de kan sættes efter alle personbiler. Der kræves derfor hverken en særlig stor bil eller trailerkørekort for at kunne transportere trailerne rundt i byen.

Med de nye trailere er der lavet tre ruter rundt i byen, den længste er 2,6 km og det forventes at det ca tager 30 minutter at sætte flagstængerne op på hver rute, altså samlet 1 timr og 30 min eller 3 gange 30 min. Der skal bruges 3 mand/kvinder til hver trailer, 1 der kører bilen og 2 der sætter op. I 2022 skal der sættes flag op 8 gange i alt, dvs. der betales 3.000 kr. pr. gang i år (differencerer år for år alt efter antal flagdage).

Vil din forening eller klub hjælpe med at sætte flagene op, og tage del i betalingen der følger med?

Flagalleen søger stadig foreninger eller klubber til at sætte flagene op. Dianaliund Udviklingsråd er åbne over for hvordan en eller flere foreninger/klubber kan dele opgaven, der giver 24.000 kr. om året.

Eksempler på fordelinger:
– 1 forening/klub sætter op og tager ned alle dage
– 2 Foreninger/klubber deler opgaven (og dermed betalingen) de kan så fordele opgaven på flere måder, f.eks. de skiftes til at tage en dag hver eller en forening/klub sætter op den anden tager ned
– 3 Foreninger/klubber deler opgaven, alle tager en trailer hver gang og sørger for både opsætning og nedtagning
– Man kan som forening/klub også melde sig ind på en enkelt eller flere dage i løbet af et år


Eller en helt anden model, som kan virke for de pågældende foreninger/klubber.

Tag kontakt

Er du/I nysgerrige på hvordan det egentlig foregår og hvad det indebærer, så kom med på en del af turen, når der sættes flag op på Dronningens fødselsdag den 16. april. Denne opsætning varetages af DURs bestyrelse. Er du/I interesseret så tag meget gerne kontakt til DURs næstformand Kim Hermansen på mail: flagalle@dianalund.dk, så vil han med glæde sætte jer ind i hvor og hvornår det præcis foregår.

Det er også muligt at komme med og prøve opsætning sammen med nogle af dem der ved hvordan den sættes op m.m. inden man siger endeligt ja.

Datoer for opsætning

Der er planlagt følgende dator for opsætning af flagalleen i 2022

16. april 2022 – Dronning Margrethes fødselsdag

17. april 2022 – Påskedag

5. maj 2022 – Danmarks Befrielse

13. maj 2022 – Konfimation Tersløse og Store Bededag

26. maj 2022 – Konfimation Tersløse og Kronsprins Frederiks fødselsdag

5. juni 2022– Grundlovsdag og Pinsedag

15. juni 2022 – Valdemars dag

5. september 2022 – Danmarks udsendte

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed