DIANALUND

Festlig indvielse af det nye Center for Neurorehabilitering

Den røde løber var rullet ud og de store smil var fremme ved indvielsen af Center for Neurorehabilitering på Filadelfia.

Endnu bedre behandlingsmuligheder

20.000 mennesker får hvert år en erhvervet hjerneskade. Nu har nogle af dem mulighed for endnu bedre behandling og træning i de helt nye rammer på Filadelfia.

“Filadelfia har alt det der skal til”

Formanden for Folketingets Æ ldre- og Sundhedsudvalg Jane Heitmann klippede det røde bånd over med en gylden saks og indviede centret med en tale fyldt med lovord.

- Der er ingen tvivl i mit sind: Filadelfia har alt det, der skal til for at sikre danske patienter topmoderne behandling i pragtfulde understøttende omgivelser.

Den røde snor klippes over af Jane Heitmann, formand for Folketingets Æ ldre- og Sundhedsudvalg med ledende sygeplejerske Lis Petersen til venstre.
Den røde snor klippes over af Jane Heitmann, formand for Folketingets Æ ldre- og Sundhedsudvalg med ledende sygeplejerske Lis Petersen til venstre.

Tak fordi I har taget opgaven på jer i Østdanmark, sagde Jane Heitmann.

Over 100 samarbejdspartnere deltog i den festlige reception. Der var også rundvisning på det nye center.

– Vi er meget glade for at kunne bidrage med øget kapacitet i den østlige del af landet. Mulighederne for at genvinde færdighederne efter ikke mindst apopleksi og trafikulykker gennem tværfaglig behandling er blevet bedre som følge af både udvikling og forskning de senere år. Nu får patienterne rigtig gode rammer for behandlingen hos os, fortæller adm. Jens-Otto S. Jeppesen fra Filadelfia.

Fra venstre ses adm. direktør Jens-Otto S. Jeppesen,  ledende overlæge Niels Jørn Dalsgaard, ledende sygeplejerske Lis Petersen og formanden for Folketingets Æ ldre- og Sundhedsudvalg Jane Heitmann

24 Sengepladser og specialdesignet træningsområde

Det nye Center for Neurorehabilitering har 24 sengepladser, nye træningsrum og et helt nyt specialdesignet træningsområde i det fri med særligt udvalgte redskaber, der giver mulighed for at stimulere og udfordre patenterne.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed