DIANALUND

Elektrogården

Elektrogården Sorø ApS
Metalvej 13
4180 Sorø
Find vej

Telefon: 57 83 47 30

Mail: info@elektrogaarden.dk

Elektrogården er lokalt forankret

Elektrogården har mange lokale kunder, der bliver passet godt på. Igennem årene har disse kunder anbefalet Elektrogården til andre og nye kunder, hvilket er årsagen til at virksomheden i dag har kunder i hele landet.

Tilfredse kunder giver nye kunder

Fundamentet for Elektrogården er netop devisen om at tilfredse kunder giver nye kunder og at kunne ekspandere derigennem.

Der løses udfordringer inden for netværk, el-installationer, energioptimering, el i nybygninger eller renoveringer, sikkerhed og automatik af forskellig art.
Elektrogården tilbyder desuden mulighed for:

Kontakt os meget gerne for et uforpligtende møde.

EL – ENERGI – VVS

Elektrogården udfører derudover også installation, service og projektering på alle former for VVS-installationer i forbindelse med vedligehold såvel som ved renovering, tilbygning og nybyggeri. Elektrogården servicerer både private kunder, offentlige og private ejendomme samt erhvervs- og industrikunder. Vores VVS-montører og blikkenslagere sørger for at din opgave bliver løst hurtigt og fleksibelt uanset om det er et eftersyn af dit varmanlæg eller en stor kompliceret byggesag.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd