DIANALUND
Dianalund Erhvervsnetværk gæstede Dagmar Bryggeriet i Ringsted

E-Dur har været på Dagmar bryggeriet

Dianalunds Erhvervsnetværk arrangerer events for deres medlemmer flere gange om året, nogle er bare rent hygge og andre har også tilsnit af alvor. Denne gang blev man som medlem budt indenfor hos Dagmar Bryggeriet som blandt andet er ejet af Søren Vestergaard, der bor i Dianalund.

Lidt baggrundshistorie

Dagmar bryggeriet ligger i baggården til et gammelt korn magasin, der er en del af en tidligere, nu fredet købmandsgård i Ringsted.

Bryggeriet blev grundlagt i 2005 og brygger ca 35.000 liter øl om året, ved at lave omkring tre bryg om måneden på deres bryganlæg fra ABUK. Det er et komplet brugt klassisk anlæg fra england. Bryggeriet har taget navn efter Dronning Dagmar, der var gift med Valdemar Sejr og som er begravet i Skt. Bendts kirke i Ringsted.

Rigtig hyggelig aften

Medlemmerne havde en rigtig hyggelig aften på bryggeriet, hvor Søren underholdte med historier og anekdoter omkring bryggeriet, og hvordan øllet bliver produceret.

Der var 15 deltagere, som havde en god aften, med snak, ølsmagning, tapas og hygge.

Bliv medlem af E-Dur

Er du erhvervsdrivende med adresse i Dianalund, kan du blive medlem ved at skrive til: edur@dianalund.dk

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed