DIANALUND
E-DUR har fået nye styregruppemedlemmer

E-DUR har fået ny styregruppe

E-DUR der er Erhvervsnetværket i Dianalund for alle erhvervsdrivende med tilknytning til Dianalund, har fået nye kræfter ind i styregruppen som nu er som følgende:

  • Paw Nielsen, Højvang Laboratorier A/S
  • Henrik Jensen, Vagt og Sikkerhed ApS
  • Martin Bengaard, Sense Marketing ApS
  • Henrik Oscar Henriksen, Brolagt ApS
  • Henrik Jensen, HJ Bilpleje / JF Smedeservice
  • Helle M. Nielsen, Sparekassen Sjælland

Styregruppen melder der igen i år skal fart på, og at de allerede en række arrangementer i støbeskeen, deriblandt et tiltag som de har valgt at kalde “pop-up” møder og spontan kom-sammen.

Der er mange muligheder for “pop-up” møder

Det kan sagtens være fyraftens hotdogs hos et af medlemmerne. Det kunne også være et egentligt virksomhedsbesøg hos en anden. Det kunne også være nogen tænkte “Vi trænger til et spontant kom-sammen møde”.

E-dur har ved deres første møde med de nye styregruppemedlemmer, besluttet at understøtte disse tiltag og være med til sponsorere dem, så alle forslag fra de nuværende 46 medlemmer er mere end velkomne. Der er i øvrigt stadig plads til flere medlemmer af E-DUR. Du kan læse mere om indmeldelse i E-DUR og om E-DUR lige her: E-DUR

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed