DIANALUND

DIF holdt sæsonafslutning med gymnastikopvisning i Holberghallen

Traditionen tro var der gymnastikopvisning som sæsonafslutning for Dianalund Idrætsforenings gymnastikhold. Hallen var fyldt til bristepunktet, hvor flere måtte stå op for at være en del af festlighederne.

Gymnastik for alle aldre

Programmet for opvisningen inkluderede en bred vifte af opvisninger, herunder indmarch ved alle deltagende hold og imponerende optrædener fra gæstehold som Jyderup Junior Spring og DGI Junior Nord. Det var også en fornøjelse at se både rytmepiger og rytmedamer, familie CrossGym, puslinge, mini spring, dansesmølferne og forældre/barn-hold.

Der var også optræden med alle instruktører og hjælpeinstruktører og publikum fik også mulighed for at røre sig efter kyndig vejledning,

Tak til alle instruktører og hjælpeinstruktører

En særlig tak gik til alle instruktørerne, der blev hyldet med gaver under udmarchen. Der var både gaver fra foreningen men også fra deltagerne på de enkelte hold.

Alt i alt var det en festlig dag med masser af flotte og underholdende optrædener, der satte et solidt punktum for sæsonen for Dianalund Idrætsforenings gymnastikforening.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed