DIANALUND

Byens Blad – Dianalunds Bymagasin er ude med nummer 23

Dianalund BY – Byens Blad er ude med 23. udgave af Dianalund og omegns eget bymagasin. I dette nummer skrives der blandt andet om Markedsdagen i Dianalund Centret, et stort indlæg om kunsteren Helmer Breindahl der gik bort den 10. april, 76 år gammel. Derudover kan du blandt andet også læse anden del af historien om Holbergskolen fortalt af lokalhistorikeren Jørgen Mogensen, samt meget andet godt om vores lokalområde.

MÆ RK vender tilbage

Derudover kan man også læse om den glædelige nyhed at MÆ RK Dianalund vender tilbage, efter at være blevet blokeret af Coronarestriktionerne. Det er planen at der vil blive afholdt en lidt kortere uge startende med fritiden den 26. august, derefter forrtsættes med kulturen om fredagen hvorefter demokratiet skal mærkes efter i sømmene og lørdagen som en slag forsinket grundlovsdag. Til sidst men absolut ikke mindst bliver der sluttet af med fest “På Banen” om aftenen efter de sidste politiske taler er afsluttet.

Har du ikke fået Byens Blad

Hvis du ikke har modtaget Byens Blad i din postkasse kan du hente et eksemplar i SuperBrugsen i Dianalund Centret, ejendomsmægler Povl Tams-Pedersen samt biblioteket i Dianalund og Kulturhuset i Stenlille.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed