DIANALUND

Bus 420 kører fra den 27. februar over Dianalund seks gange dagligt.

Sorø kommune har nu besluttet at finansierer drift af bus 420 over Dianalund seks gange dagligt. Dette sker efter Region Sjællands besparelser på busbetjeningen gennem Sorø kommune, betød mange protester og borgermøde i Dianalund.
Læs også: 170 Fremmødte og 2283 underskrifter

I køreplanlægningen er der lagt vægt på, at bussen kører over Dianalund i spidsbelastningsperioderne, hvor flest mennesker skal til og fra arbejde eller uddannelse. Et godt samarbejde mellem Sorø Kommune, Region Sjælland og Movia har sikret, at ændringerne kan træde i kraft allerede fra den 27. februar 2017.

Sådan vil den kører

Helt konkret vil der være tre morgenafgange og tre eftermiddagsafgange over Dianalund i hverdagene i begge retninger. I morgentimerne kører der en ekstra afgang, som fortsat vil køre over Munke Bjergby.

Du kan se den nye køreplan for bus 420 når den bliver tilgængelig på www.dinoffentligetransport.dk. Vær opmærksom på at det er ikke 420R der genopstår, der køres fortsat timedrift og ikke som tidligere halvtimesdrift.

Artikelbillede: Fotograf Ulrik Jantzen

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed