DIANALUND
Borgermøde om omlægning af busrute 420R

170 fremmødte og 2.283 underskrifter

Det var overvældende med den store opbakning. der var ca. 170 deltagere til mødet.

Jacob, Christian og jeg der havde planlagt aftenen er meget glade og tilfredse med både fremmødet og mødet i det hele taget.

Der var god stemning og dialogen var god hele vejen gennem mødet.

Mange borgere gav tydeligt udtryk for deres utilfredshed med Regionens beslutning. Især at Jens Stenbæk udtrykte at vi “skulle have valgt” mellem toget og busserne, var forsamlingen ikke tilfreds med. Der blev holdt fast i at Dianalund har brug for BÅDE bus og tog.

Jens Stenbæk forsvarer sig

Jens Stenbæk svarede for sig, og havde den positive nyhed, at 420R kører indtil toget igen kører hele vejen til Slagelse. Nu er det planlagt til d. 18. december at skiftet bliver.

Gert Jørgensen udtalte at Sorø kommune arbejder på en løsning der skal sikre at borgerne fortsat kan komme rundt i kommunen når 570 stopper med udgangen af 2017.

Der var opbakning fra flere byrådsmedlemmer til dette og bla. Anne Madsen udtalte at socialdemokraterne i Sorø gerne vil se på den samlede busdrift i kommunen. 

Alt i alt en rigtig god aften.

DUR drøfter på bestyrelsesmøde i morgen tirsdag d. 22.11 hvordan vi kan arbejde videre med dette sammen med Christian og andre aktive borgere i Dianalund. 

Især i marts og april op mod trafik bestillingen for 2018 vil det være relevant at være aktive i forhold til både region og kommune.

Skrevet af Louise Sjøberg, Formand for DUR

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed