DIANALUND

Årets frivillige ledere

Hvem skal hædres som årets frivillige ledere i Sorø Kommune?

Kender du en leder, der fortjener anerkendelse for at gøre noget særligt for andre i foreningen? Så er det nu, I skal indstille vedkommende til Årets Lederpris eller Årets Ung Lederpris.

Priserne uddeles ved Leder- og Mesterskabsarrangementet i maj måned.

Årets Lederpris 

Byrådet i Sorø Kommune uddeler Årets Lederpris for at anerkende det frivillige lederarbejde, der udføres i foreninger med aktiviteter for børn og unge. Prisen uddeles til en leder, der i særlig grad har gjort sig bemærket ved at ofre megen tid og kræfter på lederarbejdet eller på anden måde har udmærket sig. Man kan ikke selv søge prisen, men bliver udvalgt af Byrådet på baggrund af indstillinger fra foreninger eller enkeltpersoner via Kultur- og Fritidsudvalget. Prisen udgør 5.000 kr. og man kan normalt kun modtage den én gang. 

Årets Ung Lederpris 

Kultur og Fritidsudvalget uddeler Årets Ung Lederpris. Prisen er et udviklingslegat til en ung leder fra en forening, der er godkendt under Sorø Ordningen. Formålet med legatet er at belønne en ung leder for en særlig indsats og at inspirere andre unge til aktivt at gå ind i lederhvervet i foreningerne. Prisen udgør 2.500 kr. og er typisk til ledere under 25 år. Man kan ikke selv søge prisen, men indstille andre til den.

Send jeres forslag til kandidater

Kender du én, som du synes fortjener en af priserne? Så send din begrundelse for, hvorfor vedkommende skal indstilles til enten Årets Lederpris eller Årets Ung Lederpris på mail til: kulturogfritid@soroe.dk

Sidste frist for at indsende forslag er mandag 11. marts 2019.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed