DIANALUND

En dag fyldt med kunst og hygge i Dianalund

I udkanten af Dianalund kan besøgende se frem til en dag fyldt med kunst, håndværk og lokal stemning, når Kunstnergården og Cafe Ellen åbner dørene for det årlige marked. Arrangementet samler både nye og etablerede udstillere, som præsenterer en bred vifte af produkter. Fra keramik og billedkunst til tekstiler, smykker og glaskunst – markedet har noget for enhver kunstelsker.

Stenhuggere

Blandt de mange aktiviteter kan gæsterne besøge Stenhuggerværkstedet bag Kunstnergaarden, hvor de kan opleve kunsten at arbejde i sten. Her er der også mulighed for at blive medlem, hvis man selv ønsker at prøve kræfter med materialet.

For de kunstnere, der drømmer om at udstille deres værker, er der mulighed for at tale med udstillingskoordinator Linda Wittchen, der kan vejlede om mulighederne for at få en udstilling på Kunstnergaarden.

Musik skal der til

Musikalsk underholdning sørger for den rette stemning hele dagen, med Benny Søby om formiddagen og Ole Lindegaard om eftermiddagen. Gæster kan desuden nyde kaffe og kage fra Café Ellen, der er flyttet ud i haven for dagen, samt specialiteter fra den lokale slagter. Vin, øl og vand kan købes på markedspladsen, men det er også tilladt at medbringe egen forplejning.

Entre og lodtrækning

Entréen til 50 kr. inkluderer adgang til den imponerende Saltofte Larsen Samling med over 1000 værker, samt en gratis omvisning. Derudover er der spændende lodtrækninger ved Musikteltet, hvor man kan vinde gavekort til køb af kunsthåndværk. Børn og unge under 15 år samt medlemmer af Foreningen Kunstnergaarden har gratis adgang, og der er endda rabat på medlemskaber denne dag.

Naturen omkring

Besøgende opfordres til at tage en gåtur i det naturskønne område omkring Skelbæklund, hvor de kan opleve Kunstnergaarden fra en ny og smuk vinkel.

Hvordan løber det rundt

Kunstnergaarden, som drives med støtte fra Sorø Kommune, nyder også godt af sponsorater fra det lokale erhvervsliv og opbakning fra foreningens mange medlemmer, hvilket sikrer, at denne kulturelle perle fortsat kan blomstre.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRÃ¥d
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed