DIANALUND
Verdensmål og visionsdebat hittede hos borgerne i Multisalen på Holbergskolen i Dianalund

Verdensmål og visionsdebat hittede hos borgerne

Finansminister Kristian Jensen indledte mødet med en rask opfordring til alle til at smøge ærmerne op. Dette gælder både borgere, virksomheder og kommune, som sammen bør kaste sig ind i en fælles indsats for at virkeliggøre FN’s verdensmål. Målene er en ambitiøs, global plan om at skabe en bedre verden. Ministeren afsluttede med; – Ingen kan alt, alle kan noget – og sammen kan vi det mest utrolige.

Borgmester Gert Jørgensen takker for det store engagement.

– Det var overordentlig positivt, at så mange havde lyst til at bruge en aften på at fordybe sig i byrådets vision og FN’s verdensmål. Der er ingen tvivl om, at byrådet med koblingen til FN’s verdensmål rammer ned i noget, som interesserer mange mennesker, og som mange – både borgere, virksomheder og foreninger – har lyst til at være en del af. Det lover rigtig godt for arbejdet med at realisere visionen og samarbejde om de mange tiltag, der skal sættes i søen i samspil med borgere og virksomheder.

Livlig debat

Også den efterfølgende debat om byrådets vision var gennemsyret af viljen til at samarbejde om at skabe muligheder.

Landsbyerne og de mindre lokalsamfund blev fremhævet som steder, hvor mennesker trives i mindre, men stærke fællesskaber. Mange påpegede, at det er afgørende at der bliver etableret mødesteder, hvor det store engagement hos borgere, pårørende og foreninger kan udfolde sig.

En velfungerende infrastruktur – både digital og fysisk i form af både cykelstier og innovative trafikløsninger – blev understreget. Derudover blev vigtigheden af en stærk og rummelig folkeskole også pointeret.

De mange input fra borgermødet bliver nu bragt videre i byrådets arbejde med vision og planstrategien frem mod den endelige vedtagelse den 21. november.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed