DIANALUND

Velbesøgt kunsthåndværkermarked

Kunstnergården holdt for 12. år i træk sit kunsthåndværkermarked. Der var igen i år mange fine boder bag selve Kunstnergaarden, og stande inde i udstillingslokalerne i hovedhuset. Det var også muligt for børnene at deltage i en slags skattejagt rundt på hele markedet. Det var en rigtig god mulighed for også at se den permanente udstilling af Saltofte Larsens meget varierede kunst. Der var selvfølgelig også mulighed for at få en guidet tur igennem udstillingen i løbet af dagen. Her kunne man blandt andet hører Rune Glyholt, underholde de mange gæster med anekdoter, om kunstneren og hans værker.

Læs mere: Hvad er Kunstnergaarden

Vejret holdt

Stenskulpturværkstedet havde også åbent med udøvende kunstnere som kunne fortælle om hvilken lang proces en blank stenskulptur skulle gennemgå for at opnå denne overflade. De havde i dagens anledning udstillet en del af deres værker. Vejret var i år med alle de frivillige og de udstillende kunstenere hvilket gav et flot besøgstal et stykke over 400.

 

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed