DIANALUND

Velbesøgt Fastelavn i Holberghallen

Fastelavnssøndag den 11. februar afholdte Dianalund udviklingsråd et velbesøgt fastelavnsarrangement i Holberghallen.

Mange af byens små borgere havde taget deres forældre med til tøndeslagning, fastelavnsboller og hygge i hallen. De udklædte frivillige sørgede for sikkerheden, når der blev gået til de ophængte tønder, som var venligt sponseret af Sparekassen Sjælland/Fyn, Dianalund afdeling. Fyldet i tønderne kom fra Coop 365, de gratis fastelavnsboller fra SuperBrugsen og flere af Dianalund Centrets butikker havde gavmildt givet præmier til kattekonge/dronning og de bedst udklædte.

Prinsesser og popcorn

Man kunne møde prinsesser, en elverpige, en bøtte popcorn, en dreng på et toilet (ja, du læste rigtigt) en coladåse og mange andre flot udklædte børn.

Brandmændene hjalp til

Den lokale brandstation havde parkeret et par brandbiler ude foran, så de kunne besøges, og brandfolkene og deres værktøj måtte tages i brug, så den sidste tønde kunne blive slået ned. Der blev fiflet lidt med et metalbånd, da de yngste børn jo ikke har så mange kræfter.

DUR takker

Dianalund Udviklingsråd takker for opbakningen til sponsorer, deltagere, frivillige og medlemmer af DUR, der gør det muligt at afholde et festligt og gratis arrangement.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed