DIANALUND
Totalrenovering af omklædningsfaciliteterne i Holberg Hallen

Totalrenovering af omklædningsfaciliteter i Holberg Hallen

I første omgang bliver to omklædningsrum og dommeromklædningen sat i stand. Når disse er klar til ibrugtagning, bliver de sidste fire omklædningsrum taget to ad gangen. Håndværkerne er i øjeblikket i gang med nedrivning i de første rum, og efter planen er disse klar til ibrugtagning i februar 2022. Herefter komer turen til de næste to omklædningsrum. Hele projektet forventes afsluttet i sommeren 2022.

Brugerne af hallen skal selvfølgelig have mulighed for at kunne klæde om under hele forløbet, derfor tages renoveringen i etaper.

Søren Borup Jensen
Bygningskonstruktør, Sorø kommune

Både lofter, vægge og gulve udskiftes

Ved renoveringen bliver belægning på både gulve og vægge udskiftet, og i lofterne monteres lyddæmpende loftsplader, der forbedrer akustikken i rummene. I baderummene bliver bruse-panelerne udskiftet og toiletterne i tilknytning til omklædningsrummene bliver ligeledes udskiftet.

Når vi er i gang med at renovere, er det en naturlig del af projektet, men med de nye armaturer og toiletter kommer vi selvfølgelig også til at opnå en vandbesparelse, hvilket jo er i tråd med kommunens Vision og Planstrategi, slutter Søren Borup Jensen af.

Artikelbillede: House photo created by pvproductions – www.freepik.com

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed