DIANALUND
Torvet går en glitrende fremtid i møde

Torvet i Dianalund har en glitrende fremtid!!

Og hvor ved vi så det fra? Vanskeligt at svare på – vi ved det bare! Vi er endda helt sikre!

Torvet i Dianalund vil inden for kort tid være det mest attraktive handelscentrum i miles omkreds. Inden for overskuelig tid vil du se, hvordan Torvets tre supermarkeder begynder at gøre sig endnu mere lækre for dig. De vil bygge ud og modernisere. De vil komme med endnu bedre tilbud end de har i dag, hvor de formentlig allerede er markedets bedste. Det betyder flere kunder. Flere kunder betyder, at det bliver mere attraktivt for nye butikker at slå sig ned på Torvet. Inden for få år vil Torvet mangle butikslokaler fordi, der bliver rift om dem.

Sådan kommer det til at gå. Lyder det som konen med æggene? – Ja, men det er det ikke!

Torvet med den gode service

Flere steder ser vi butikscentre klare sig dårligt: Butikker lukker og dør – og lokalerne står tomme. Hvorfor vil det gå anderledes i Dianalund? Svaret er enkelt: Det vil det fordi ingen andre butikscentre har så god service som Torvet i Dianalund. Ingen andre butikscentre har så dygtige butiksejere og servicemindede medarbejdere. Ingen andre butikscentre har samlet set så gode priser. Torvet er på alle måder det væsentligste aktiv for Dianalund og omegn. Der er mange andre aktiver, men ikke så betydningsfulde som Torvet.

Hvordan kan vi helt uden tøven være sikre på en så glitrende fremtid for Torvet? Det kan vi fordi vi ved, at DU fremover vil handle på Torvet. Med den historie du lige har læst, ved du nemlig med dig selv, at både du og din nabo fremover vil handle lokalt. Sidste gang du kørte udenbys og handlede i en MEGET STOR forretning blev du skuffet. Du fik dårlig service, og da du kom hjem opdagede du, at du kunne have købt de samme varer på Torvet – endda billigere. Det var en dårlig oplevelse, som du ikke gentager lige med det samme. Tro os – vi ved det af erfaring!

Vi er derfor ikke i tvivl. Torvet i Dianalund har en formidabel fremtid – bl.a. på grund af DINE nye forbrugsvaner. Og så er der endda en bonus, dit hus vil stige i værdi fordi flere vil bo i Dianalund. Måske tror du ikke, at du gør en forskel – men det gør du!

Er det ikke fantastisk? Det synes vi.

bf/fb (bedre forhold / flere borgere)

 

Bent Frederiksen

og Finn Beyer

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed