DIANALUND

Successen fortsætter med Sankt Hans i børnehøjde

Mellem 400 og 450 mennesker var kommet ned i Byparken for at fejre Sankt Hans med Dianalund B&U kultur.

Båltale om baggrunden for Sankt Hans

Bo Christensen, formand for kultur- og fritidsudvalget i Sorø kommune, indledte sin båltale med at fortælle om den “Overvældende opbakning til dette Sankt Hans arrangement, som overgik alle de arrangementer han havde deltaget til i Sorø midtby”. Han kom herefter ind på baggrunden for hvorfor vi fejrer Sankt Hans, som i dag handler om at fejre Johannes Døberens fødselsdag. Grunden til man brænder bål, er fordi man ifølge gammel folketro mente man kunne holde det onde på afstand.

Fællesskab er vigtigt

Bo fortsatte i sin tale med at komme ind på vigtigheden af fællesskabet blandt mennesker, og ikke kun dyrke det perfekte. Om det er på fodboldbanen, i skolegården, på arbejdet eller i foreningen, så er det vigtigt at dyrke fælleskabet.

Lotteriet blev udsolgt

Dianalund B&U Kultur afholdte i år lotteri til fordel for aktivitetsområdet På Banen. Der var blevet sponsoreret hele 84 præmier fra mange forskellige sider, både butikker og forlystelser i og omkring Dianalund havde bidraget med præmierne. Der blev solgt lodder for 7.500 kr. og dermed blev der udsolgt allerede inden bålet blev tændt.

Spirekor og Dianalund/Tersløse kirkekor

Det var i år Spirekoret og Tersløse Kirkes børne- og ungdomskor der sang for, da midsommersangen skulle synges i forbindelse med at bålet blev tændt. Begge korene blev ledet af Lea Schmidt Daescu.

B&U Kultur takker for opbakningen

Dianalund B&U Kultur vil gerne tanke for at der igen i år var så stor opbakning om Sankt Hans arrangementet, både fra alle de fremmødte, men også alle sponsorerne og ikke mindst de frivillige kræfter der har hjulpet til i boden, med kagebagning, kaffebrygning, opbygningen af bålet samt sikker afbrænding.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed