DIANALUND
Kunstnergaarden

Stem på Kunstnergaarden og hjælp dem med at få støtte fra Realdania

Kunstnergaarden har oprettet et projekt på Realdanias Underværker, hvor der søges om støtte til en tilbygning.  Tilbygningen er afslutningen på det projekt, som består af etablering af en café og en mere hensigtsmæssig indretning af rum og adgangsveje på gården.

Foyer og garderobe

Caféen er næsten færdig og bliver taget i brug til sæsonåbningen i maj. Tilbygningen skal give let adgang til et toilet i nærheden af caféen, samt adgang til et toilet direkte fra haven. Der bliver etableret opbevaringsrum til udstillingsudstyr borde og stole, samt en Foyer med garderobe, hvor gårdens gæster kan modtages samt lettere adgang til haven fra caféen.

Mindst 500 stemmer inden 7. februar

For at komme i betragtning på underværker har Kunstnergaarden brug for mindst 500 stemmer på Realdanias hjemmeside. Derfor har de brug for din stemme. Klik dig ind på linket til deres projekt og giv dem din stemme. Det er helt gratis. De skal have samlet stemmerne inden den 7. februar, hvor fristen udløber.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed