DIANALUND

Stella fra Lundebo er et velfærdstalent

Hvert år kårer PenSam og FOA Ungdom Danmarks største velfærdstalenter i ”Velfærdens Talent 100.” Velfærdstalenterne er unge velfærdsarbejdere under 36 år, som fortjener en særlig hyldest for deres faglighed, indsats og engagement. 

Smilende og positiv

Stella Voss Larsen er 34 år og social- og sundhedsassistent og arbejder på Lundebo Specialcenter, som er et botilbud for voksne med sen-hjerneskade. I nomineringen skriver hendes kolleger:

”Stella er altid den, der smilende kommer på arbejde og ser det positive i alle opgaver. Hun tager ofte de opgaver, som kræver, at hun giver meget af sig selv for at lykkes med en beboer. Stella er også den, der sørger for, at hendes kollegaer får en god dag på arbejdet. Hun giver gerne en ekstra tørn for at det skal hænge sammen. Stella er meget vellidt blandt alle sine kollegaer, og så er hun meget faglig og opsøgende i udviklingen af sin faglighed.”

Stella Voss Larsen

Leder af Lundebo, Eva Sell, siger: 

– Stella er kanon dygtig, ikke mindst til det pædagogiske arbejde med beboerne. Det er fuldt ud fortjent, at hun bliver kåret som velfærdstalent. Hun er meget kreativ og engageret både på arbejdet og i fritiden, hvor hun blandt andet arbejder med ulandsprojekter og flere gange har været udsendt til verdens fattigste lande. Vi er fantastisk glade for at have hende her på Lundebo.

Digital fejring

De 100 velfærdstalenter skulle egentlig have været hyldet ved et arrangement på Christiansborg, men på grund af corona finder fejringen i år sted digitalt på Facebook den 16. juni.  

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed