DIANALUND

Spejdernes Sankt Hans i Børnehøjde

De grønne pigespejdere i Dianalund og KFUM Dianalund havde i år taget traditionen op efter Dianalund B&U Kultur og afholdte Sankt Hans i Børnehøjde i Byparken her i Dianalund for 6. gang. Vejret var helt perfekt, stille og høj blå himmel. Rigtig mange mennesker havde fundet vej med tæpper og lidt til ganen og hyggede sig med familie og venner med udsigten til det store bål og den flotte heks på toppen.

DURs nye formand holdt talen

Det var Dianalund Udviklingsråds nye formand Kristine Christiansen, der holdt båltalen kort før bålet blev antændt. Som det kan ses af billederne, gav bålet den helt rigtige stemning af midsommer, hvor både heks og bål futtede af.

Det store lotteri

I år hvor det var De Grønne Pigespejdere og KFUM Dianalund, der stod for Sankt Hans, var der også arrangeret stort lotteri med hele 100 præmier, sponsoreret af både lokale og udenbys private og erhvervsdrivende. Se også regnskabet for lotteriet herunder:

Indtægt8.000,00 kr.
Udgift229,60 kr.
Fortjeneste7.770,40 kr.
Antal lodder solgt800,00 kr.
Antal præmier100,00 kr.
Præmiernes samlede værdi 16.166,00 kr.

Gentager succeen

De Grønne Pigespejdere og KFUM Dianalund vil gerne sige tusind tak til alle der bakkede op om dette års Sankt Hans i Børnehøjde og lover at de gentager succeen igen til næste år.

Billeder af: De Grønne Pigespejdere

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed