DIANALUND
Sorø kommune opretter nyt akutteam til udskrevne borgere

Sorø kommune opretter nyt akutteam

Nyt akutteam skal tage i mod borgere, som bliver udskrevet fra sygehuset.

Ved udskrivelse af en borger fra sygehuset, er det vigtigt at kommunen hurtigt rykker ud med den rette hjælp. Sorø Kommune opretter derfor nu et Akutteam, så indsatsen over for borgere der bliver udskrevet fra sygehuset, bliver styrket.

Sundhedsstyrelsen har netop bevilget 5.3 mio. kroner i perioden 2018-2020 til oprettelsen af akutteamet.

Formand for Social og Sundhedsudvalget i Sorø kommune, Lars Schmidt siger:

– Vi er meget glade over, at vi nu med Sundhedsstyrelsens bevilling kan komme rigtig godt i gang med det nye Akutteam. Det kommer til at gøre en forskel for alle de borgere, som har behov for hjælp, når de kommer hjem fra sygehuset.

Det handler om forebyggelse

I første omgang vil den den primære opgave for akutteamet, være at tage imod borgere fra sygehuset. Med tiden skal teamet også arbejde med andre akutopgaver. Sorø kommune vil på den måde forebygge genindlæggelser. De vil samtidig skabe tryghed ved udskrivelsen og sikre, at den rehabiliterende indsats bliver sat i gang på rette tidspunkt.

Organiseringen og rekrutteringen er i fuld gang

Fagcenter Social og sundhed er allerede i fuld gang med at organiserer samt rekruttere medarbejdere til den nye enhed. Organiseringen og opgavevaretagelsen vil involvere medarbejdere fra såvel Sundhedscentret, Myndighedsfunktionen samt Sundhed og omsorg. Enheden vil få base på det nye Sundhedscenter på Fægangen 1 i Sorø.

Læs også: Sundhedscenter i Sorø får nye rammer

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed