DIANALUND
juletraestaening-med-mikkel-rugholm-og-julemanden-i-dianalund-centret

Sjov og ballade inden juletræstænding og risengrød

Sokketrick og fræk snemand

Det var Mikkel Rugholm der i år fik muligheden for at underholde alle børn og barnlige sjæle i Dianalund Centret inden juletræet skulle tændes. Mikkel fik hurtigt varmet ungerne op og fik gang i løjerne med sokketrick, tryllerier med blandt andet vand der blev til sne og Julius den frække snemand. Julius kunne heldigvis kun tåle at være ude af køleboksen i 3 minutter.

Julemanden kom og hjalp

Efter en masse fis og ballade var det blevet tid til at kalde på julemanden, så han kunne komme og hjælpe med at tænde juletræet. Efter alle børnene havde skreget så højt på julemanden, at taget var lige ved at lette, kom han og hjalp alle med at få juletræet tændt. Der kunne nu danses omkring det tændte juletræ til glade julemelodier. Alle festlighederne sluttede med “Nu er det jul igen” og slikkeposer til alle børnene.

80 liter risengrød

Igen i år havde Alsidige Kvinder i Dianalund stået og kogt hele 80 liter risengrød, så der var nok risengrød til alle. Tak for en rigtig hyggelig eftermiddag og aften i Centret.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed