DIANALUND

Selvforsyning og Succes: Sorø Erhverv Indbyder til Grøn Omstillingstema.


Sorø Erhverv fremmer miljøvenlige initiativer til gavn for både miljøet og virksomhedens succes. De indbyder igen til fokus på grøn omstilling og inviterer lokale virksomheder til et temamøde om energioptimering og CO2-reduktion, i samarbejde med vores Bæredygtighedspanel. Denne tilgang er ikke kun positiv for miljøet, men også for virksomhedens økonomi.

De inviterer alle lokale virksomheder til temamødet om Energioptimering og CO2-reduktion den 16. april 2024 kl. 08:15-11:30. Dette møde giver en enestående mulighed for at lære om strategier og løsninger til at mindske virksomhedens miljømæssige påvirkning samtidig med at drive en sund forretning. Energioptimering og CO2-reduktion er ikke blot afgørende for miljøet, men kan også være en fornuftig forretningsmæssig beslutning.

Under temamødet vil deltagere få indsigt i konkrete eksempler og løsninger fra tre lokale virksomheder. Hørkram vil dele deres erfaringer med tiltag som genbrug af overskudsvarme til fjernvarme, mens Mrain.dk og Multi-Tech vil præsentere løsninger til regnvandsopsamling samt implementering af solcelleanlæg og varmepumper.

Desuden vil Jannik Rauer, centerchef for Teknik, Miljø og Drift i Sorø Kommune, præsentere lokale muligheder, og borgmester Gert Jørgensen vil dele KL’s Klimahandlingsudvalgs fokusområder.

“Vores mål er at inspirere og støtte lokale virksomheder i deres stræben efter bæredygtighed og samtidig styrke deres forretning. Vi opfordrer alle til at søge efter grønnere og mere bæredygtige løsninger og lade os inspirere af hinanden. Derfor er vi glade for at kunne invitere til dette temamøde i samarbejde med Sorø Erhvervs Bæredygtighedspanel,” udtaler Laila Carlsen, erhvervschef i Sorø Erhverv.

Temamødet vil ikke blot være en kilde til viden og inspiration. Efter det officielle program kl. 11:30 har deltagerne mulighed for at netværke med andre virksomheder og stille spørgsmål til oplægsholderne.

Tilmelding påkrævet

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet pga. begrænsede pladser og forplejning. Tilmelding kan foretages via www.soroe-erhverv.dk under Erhvervsarrangementer senest torsdag d. 11. april.

Artikelbillede: wangstdo on Freepik

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed